#
"Dat was een goede vraag! Ik zie nu dat ik het heel anders en veel simpeler kan aanpakken."

(Na een aanvullend telefonisch consult)

Stel je keuzecoach een vraag!

Je talent kennen en concreet maken

Voor wie?

Deze coaching is geschikt voor iedereen die twijfelt over studie- of beroepskeuze, of voor een loopbaankeuze staat. Ook keuzes in het privéleven of op zakelijk gebied kunnen door coaching inzichtelijker gemaakt worden. Kortom, keuzecoaching kan een ieder helpen die meer inzicht wil krijgen in eigen talent en mogelijkheden om dat op eigen wijze te realiseren en productief te maken.
Je keuzecoach heeft ervaring met de begeleiding van studenten, ZZP-ers, kleine ondernemers, managers of managementteams van grote bedrijven en met keuzes in privé kwesties.

Hoe werkt de coaching?

De coaching bestaat uit het ontdekken van

  • ideeën of gedachten die maken dat jij niet kan of wil kiezen
  • wat jij ziet als jouw specifieke talent, kennis of eigenschap
  • wat de invloed daarvan is op jouw twijfels
  • hoe je beter met die gegevens kan omgaan.

Als voorbereiding op een sessie kan ‘huiswerk’ meegegeven worden. Zo kan beeldmateriaal jouw gedachten of ideeën verduidelijken. Daarmee krijg je vat op wat je denkt en kan je dat beter verwoorden. De gesprekken en het huiswerk maken dat je inzicht en ordening krijgt in je ideeën en verwachtingen. Jij krijgt zo helder wat de keuze is die het beste bij jou past en hoe je die kan realiseren.

Afhankelijk van jouw vraag kan één sessie al genoeg zijn. Gemiddeld beslaat een traject vijf sessies. Na afloop kan een abonnement voor kort telefonisch consult afgesloten worden.

Wat te doen?

Wil je meer informatie of heb je een vraag vul dan het formulier op de contact pagina in. Ik bel of mail je, waarna we een afspraak kunnen maken.

Waar?

De sessies vinden plaats op elke geschikte neutrale locatie in Amsterdam Centrum, zoals de OBA, of op de Hoogte Kadijk, het bezoekadres van je keuzecoach. Voor meer dan twee personen of bedrijfscoaching worden aparte afspraken gemaakt.