#

"Ik heb je altijd erg gewaardeerd als coach. Je wist mij precies de juiste vragen te stellen om mij zelf tot inzichten te laten komen. Bedankt daarvoor!"

Alessandro Cau, september 2016

Je keuzecoach in Amsterdam

Keuzecoaching, iets voor jou?

Lees hoe de coaching werkt en kijk of het iets is voor jou

Heleen Verschuren, keuzecoach in Amsterdam

Heleen Verschuren heeft een jarenlange ervaring als zelfstandig product ontwerper, interieurontwerper voor zakelijke objecten en als adviseur voor product- en winkelstrategie. Daarnaast doceerde zij aan academies, coachte studenten en gaf trainingen en cursussen aan producenten in binnen- en buitenland.

Verwachtingen onderzoeken, toetsen en realiseren

Heleen werkte veelal samen met mensen die verscheidene disciplines beheersten zoals productie, inkoop, marketing, verkoop en directie. Iedere discipline kent eigen wensen en doelstellingen en men maakt vanuit verschillende motieven keuzes. Haar werkwijze was die wensen en doelstellingen duidelijk te krijgen en de verschillende motivaties en argumenten daarvoor te achterhalen. Dit proces leidt ertoe dat deze zowel op hun emotionele als rationele belang getoetst kunnen worden. Een structuur van afweging maakt keuzes duidelijk en doet de strategie tot realisatie ontstaan. Het resultaat is dat voor een ieder duidelijk is waar naartoe gewerkt wordt en wat daarvoor moet worden gedaan, wat energie geeft.